x

Dansk dj på scenen i Miami

Dansk dj på  scenen i Miami

I løbet af sommeren 2009 kunne man stemme på ti finalister i den danske dj-konkurrence Floor Control, og de tre navne med flest stemmer stillede derefter op til finaler i Vejle, Aalborg og København. Vinderen blev fundet i september, og førstepræmien giver til marts DJ Mette S fra Aalborg mulighed for at optræde til 2010-udgaven af Winter Music Conference i Miami.

Winter Music Conference er en ugelang begivenhed, der siden midten af 80'erne har trukket dj's, pladeselskabsfolk, bookere, journalister og bands til Miami Beach for at deltage i omkring 500 events, der spænder fra konferencer, paneldiskussioner og workshops til koncerter, fester samt prisuddelingen International Dance Music Awards.

Den danske dj Mette S er booket til tre shows arrangeret af Miller Genuine Draft i samarbejde med Get Physical Music, hvor hun til det tyske pladeselskabs store afslutningsevent blandt andet skal spille sammen med Berlin-duoen M.A.N.D.Y. og DJ Hell.

Om den danske dj's muligheder for at promovere sig til den amerikanske konference siger Kenneth Hansen, Brand Manager for Miller Genuine Draft:

"Der venter Mette S en fantastisk tur til Miami. Vi har skabt et unikt program over fire dage, med nogle af verdenens mest talentfulde musikere og dj's. Foruden hendes live-performance vil hun have adgang til de professionelle seminarer, workshops og branchefolk. Personligt har det været essentielt for mig at give Mette S lige præcis dét helt rigtige blanke kanvas, som et talent i hendes liga fortjener. Nu er det op til hende at fylde det ud med hendes personlige udtryk og lyd. Professionelt er vi mange, der har store forhåbninger og forventninger til hende, men jeg er nu ikke så nervøs".

Dommerpanelet til Floor Control bestod af Tim Andresen og Thomas Madvig, og de er begge enige om, at konkurrencens vinder vil passe ind til konferencen, der kommer til at tiltrække branchefolk fra mere end 60 forskellige lande:

"Mette S er den perfekte dj til programmet under Miami Winter Music Conference 2010. Vi ledte efter et talent, som vi kunne sende til Miami for at mestre en helt præcis opgave; international mainfloor i primetime. Både fordi scenen omkring Miami Winter Music Conference er orienteret i denne retning, men også fordi det job, der venter MetteS i Miami, med sikkerhed giver hende kun én kort chance for at gøre sig bemærket blandt de mange promotere, vigtige bookere med mere, der befinder sig i crowden".

Winter Music Conference afvikles i dagene 23.-27. marts i Miami Beach, og GAFFA vil i år være til stede for at følge DJ Mette S samt rapportere fra en af verdens største musikkonferencer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA