x

30 Seconds To Mars: Forvent det uventede i KB Hallen

30 Seconds To Mars: Forvent det uventede i KB Hallen

Det amerikanske rockband 30 Seconds To Mars, kendt for dramatiske og følelsesfulde sange, udgav kort før jul deres tredje album, "This Is War" og spiller 9. marts i KB Hallen i København. Gruppen består af sanger og guitarist Jared Leto (også kendt som succesfuld Hollywood-skuespiller med roller i blandt andet "Fight Club", "Requiem For A Dream" og "American Psycho"), Jareds bror Shannon Leto på trommer og bassist og keyboardspiller Tomislav Miličević. GAFFA fik en snak med Shannon Leto (th. på billedet) for at høre lidt om, hvad vi kan forvente os af koncerten og lidt om "This Is War".

– Forvent det uventede. Vi kan godt lide at interagere med vores fans, for de betyder meget for os, og ligesom vi har indspillet vores seneste album med kor fra en masse fans, og vi har lavet 2000 forskellige covers til det med hver et billede af en af vores fans, får vores fans også en vigtig rolle at spille til koncerten. Men hvordan er en hemmelighed. Det må du vente og se til koncerten. Vi er i øvrigt fem mand på scenen, og vi spiller mange nye sange og en del af de gamle.

Prøv at fortælle lidt mere om jeres nye album, "This Is War"

– Det er en plade, der har været flere år undervejs, og vi har gennemlevet en masse op- og nedture undervejs. Vi er blevet sagsøgt af vores pladeselskab for at bryde vores kontrakt (sagsanlægget blev senere trukket tilbage, red.), der har været global finanskrise, der er en truende klimakrise, vi har fået en ny præsident, vi har været gennem personlige kriser, og alt det har indvirket på albummet. Og vi har forsøgt at gøre albummet alsidigt. Der er nogle rockede numre, nogle elektroniske numre, nogle meget pompøse sange og nogle helt afdæmpede og akustiske, hvor man kan høre, at der bliver vasket op i baggrunden. Og så indspillede vi det med et kor af vores fans. Der har været folk fra halvfems lande med, og der har været folk fra eksempelvis Iran, der var kede af, at de ikke kunne være med fysisk, men de har så indspillet deres ting over nettet. Vi satte barren højt, men det lykkedes, synes vi.

Læs hele interviewet

Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA