x

Rick Astley og Kool And The Gang til Ringsted

Rick Astley og Kool And The Gang til Ringsted

Festivalgængerne på Ringsted Festival 2010 bliver sparket nogle årtier tilbage i tiden, med nogle af 80'ernes store hitmagere på scenen, og diskokugler over hovederne. Arrangørerne har i dag kunnet offentliggøre to af de største headlinere på årets program, nemlig Rick Astley (billedet) og Kool And The Gang, og lover en storstilet opgradering af festlighederne i Ringsted Lystanlæg. Festivalleder Anders Sørensen fortæller i en pressemeddelelse:

"For det første har vi formået at skabe årets største fest på Midtsjælland ved at udnytte de unikke rammer i Ringsted Lystanlæg, så "liv & glade dage" gennemsyrer hele det smukke anlæg og samler folk uanset forudsætninger. For det andet har vi et støt voksende kernepublikum, der kommer tilbage år efter år. Ringsted Festival prøver nemlig at fokusere på de spontane overraskelser, man husker resten af livet... Det må gerne være en begivenhed, man som gæst ser tilbage på flere år efter og tænker: "2010, det var det år, hvor Rick Astley spillede på Ringsted Festival, og vi gav den max gas helt oppe foran."

I alt kommer der 50 navne på plakaten, og indtil videre er der annonceret en god portion af festivalsæsonens danske gengangere som Thomas Helmig, Dizzy Mizz Lizzy og Sanne Salomonsen, men der er også en håndfuld knap så hyperaktive navne på programmet, eksempelvis Dúné, The Storm og Ginger Ninja. Alle annoncerede navne kan ses nedenfor.

Ringsted Festival finder sted fra torsdag den 5. til lørdag den 7. august, og man kan få både endags- og partoutbilletter. De kan købes via festivalens hjemmeside.

Foreløbigt line-up:

Dizzy Mizz Lizzy

Sanne Salemonsen

Thomas Helmig

Rasmus Seebach

Medina

Dúné

Burhan G & Joey Moe

The Storm

Ginger Ninja

Mike Tramp

Led Zeppelin Jam

Queen-Machine

Talco

Sussi & Leo

Shaky Ground Family

Walkers

Surfact

Babylove And The Fandangos

Rasmus Nørh

Thomas Holm

Kings Of Rock

Souvenirs

Repeatles

Michael Jackson Tribute

Odense Assholes


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA