x

Salli Lunn albumdebuterer langt om længe

Salli Lunn albumdebuterer langt om længe

Salli Lunn blev stiftet tilbage i 2001, og efter mange år som fast inventar i undergrunden udgiver bandet deres debut "Heresy & Rite". Der er ikke sat en nøjagtig dato på udgivelsen, men på undertoner.dk, kan man læse, at albummet kommer på gaden i slutningen af april 2010.

Salli Lunn, der førhen var en trio, meldte sin tilbagekomst i starten af 2009, og med sig havde bandet det nye medlem, Jan Nissen, der tidligere har slået sine folder i Amber. Rent musikalsk er der også forandringer at spore i forhold til de tidlige år, hvor inspirationen blandt andet kom fra britpop-scenen, og de forskellige bandlemmers senere samarbejde med navne som Death Ky Kite og The Late Parade er en bedre indikator for lyden på det det kommende "Heresy & Rite", hvor der hentes inspiration fra støj- og mathrock-navne som Slint og Blonde Redhead. Helt i tråd med inspirationen fra den alternative rockscene er det Jonas Munk, guitarist og sangskriver i blandt andet psych/kraut-bandet Causa Sui, der producerer pladen, og Munks del i processen er specielt tydelig på albummets brug af keyboard og støjende kollager.

Der er planer om en række koncerter i landets fire største byer i løbet foråret, og derudover vil Salli Lunn arbejde på, at "Heresy & Rite" senere vil få en international release. Pladeseskabet Duck On The Walk Records, der også tidligere har udgivet Ambers plader, udgiver Salli Lunns debut på vinyl med mp3-download, mens det blandt andet er et australsk selskab, der står for udgivelsen af cd'en.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA