x

Shout Wellington Air Force udgiver debut

Shout Wellington Air Force udgiver debut

Den københavnske indierockkvartet Shout Wellington Air Force udgav tilbage i december 2007 sin debut-ep "Carry Yourself", som vi her på GAFFA honorerede med fire stjerner, og så var bandet egentligt kørt i stilling til at udsende sit debutalbum i løbet af 2008 på Morningside Records. Men måneder blev til år, og Shout Wellington Airforce har i stedet udforsket nye musikalske græsgange forud for deres album "Clean Sunset", som udkommer den 5. april.

Shout Wellington Air Force har selv indspillet debuten i løbet af sommeren, men har undervejs fået hjælp af både Oh No Ono og The Rumour Said Fire. Det er Oh No Ono-guitaristen, Aske Zidore, der har mikset og mastereret "Clean Sunset", mens vokalister fra The Rumour Said Fire, Jesper Lidang og Søren Lilholt, gæster albummet på numrene "In The Waves" og "Polio".

Man kan allerede finde flere numre fra albummet på kvartettens MySpace. Shout Wellington Airforce har tidligere varmet op for Deerhunter i Vega, og den 15. april spiller bandet support for det californiske alternative rockband Deerhoof.

Trackliste:

01 Cherry Glands
02 Little Doom
03 New Rivers
04 Housing
05 Polio
06 Xylofon
07 In The Waves
08 On The Shore
09 Paris, Paris!
10 Fortresses
11 Little Beast
12 Astrid


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA