Nyhed

Clipse kommer til Århus

I juni giver den amerikanske hiphop-duo koncert på Voxhall

Sidste gang, Virginia-duoen lagde vejen forbi Århus var til Århus Took It-festivalen i 2008, og små to år efter, nærmere bestemt den 7. juni, vender Clipse altså tilbage. Denne gang er det Voxhall, der kommer til at danne ramme om de to lovpriste rapperes optræden.

Det er brødrene Pusha T (Terrence Thornton) og Malice (Gene Thornton), der udgør Clipse, og til trods for, at duoen har eksisteret siden 1992, var det først i starten af det nye årtusinde, at gruppen for alvor slog igennem. Clipse havde længe haft kontakt med Pharrell Williams fra The Neptunes, da Williams i 2001 fik signet de to brødre til pladeselskabet Arista Records, der året efter udgav den succesulde "Lord Willin'". The Clipse' ofte konfrontatoriske rap, der kredser ganske meget om euforiserende stoffer, blev rost til skyerne af anmelderne, da det næste album "Hell Hath No Fury" udkom i 2006, og det er med sidste års opfølger "Til The Casket Drops" i ryggen, at Pusha T og Malice skal sætte gang i hiphop-festen i Voxhall.

Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live, og den 1. maj kommer Clipse også til København, så hvis man er frisk på at afslutte arbejdernes internationale kampdag med en omgang intens rap, er Pumpehuset det rigtige sted at gå hen.


 

ANNONCE