x

RJD2 kommer til Danmark i efteråret

RJD2 kommer til Danmark i efteråret

Når sommeren engang er overstået, og efteråret lægger sin klamme hånd over vort lille land, er der hjælp at hente hos RJD2, der med sin blanding af sample- og intstrumentalmusik sagtens kunne være garant for et par musikalske lykkepiller. RJD2, født Ramble John Krohn, spiller nemlig på Train den 8. oktober og på Lille Vega den 9. oktober.

Krohn brød massivt igennem med debuten fra 2002, "Deadringer", der i den grad fik anmelderne op af stolene, og har, blandt en del mindre udgivelser, også udgivet de to albums "Since We Last Spoke" og "The Third Hand". RJD2har lige udsendt opfølgeren,"The Colossus", der udkom den 19. januar 2010, og som, i modsætningen til forgængeren, gør brug af en masse gæstemusikere. Krohn har blandt andet budt folk som Phonte Coleman (Little Brother, Foreign Exchange) og Kenna (Star Trak, VA Beach) ind i studiet, og pladen er udgivet på RJD2s eget selskab RJ's Electrical Connections.

Selvom RJD2 altså har haft travlt med indspilningerne til "The Colossus", er det ikke mere end et godt år siden, at dj'en sidst bombarderede det danske publikum med sit arsenal af samples. GAFFAs anmelder var med, da RJD2 i starten af februar sidste år spillede på Train. Anmelderen kvitterede med fem stjerner, og mente blandt andet, at "RJD2 benytter sig af kendte passager og stykker fra sine numre og sætter dem ind i en ny musikalsk kontekst (...)hvilket er med til at skabe god adspredelse for publikum og sikre, at det ikke bliver trivielt."

RJD2 spillede i øvrigt også på Roskilde Festival tilbage i 2003.

Den 8. oktober får RJD2 support af dj-duoen Dokkedal/Dixen samt Bang Bang Club i til MiskMask på Train Århus, og billetter til begge koncerter kan købes vis Gaffa Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA