x

Snow Patrol indtager KB Hallen

Snow Patrol indtager KB Hallen

Det nordirsk/skotske rockband, som blandt andet er kendt for at have spillet flere supportturnéer for U2 (og skal det igen i løbet af sommeren), kommer til Danmark den 22. maj, hvor de giver koncert i KB Hallen. Billetsalget starter på fredag.

Gary Lightbody og company kommer til København med udgivelsen af deres nye opsamlingsværk "Up To Now" i ryggen. Snow Patrol, der blev dannet i 1994 på Dundee Universitet, har kun forsangeren som fortsat medlem siden dengang. Deres greatest hits-album samler numre fra deres debutalbum fra 1998, men det er først med "Final Straw" 2003, "Eyes Open" 2006 og senest "A Hundred Million Suns" 2008, at rockkvintetten har bygget sin karriere med udgangspunkt i det engelske marked. Deres største singlehit er vel nok "Chasing Cars" fra 2006.

Herhjemme har gruppen også haft rimelig succes. Blandt andet gav de koncert på Vega i 2006, mens opsamlingsalbummet (med hjælp fra tv-reklamer) strøg ind på en andenplads på den danske albumhitliste.

Albummet indeholder en blanding af singler, covernumre, sjældne indspilninger samt en håndfuld helt nye sange. Der er også blevet plads til et par nye numre, hvoraf "Just Say Yes" viser Snow Patrol fra en helt ny lydmæssig vinkel, og sætter standarden for storladen radiorock anno 2010.

Koncerten finder sted den 22. maj. Forsalget til koncerten starter fredag den 5. marts via Billetlugen og Fona.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA