x

GAFFA marts er på gaden

GAFFA marts er på gaden

Så er årets tredje GAFFA på gaden. 64 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Marts måneds hovedhistorie gælder Efterklang. Vi fortæller hele historien om medlemmernes vej fra DM i Rock-finalister i 1999 til nu, hvor de udgiver deres tredje og mest tilgængelige album og samtidig har skrevet kontrakt med det prestigefyldte engelske pladeselskab 4AD (TV On The Radio, Beirut, Bon Iver med flere).

Hyperaktive Troels Abrahamsen, kendt som Veto-sanger, producer og dj er aktuel med sit andet album i eget navn. Vi har mødt manden, der arbejder med musik døgnet rundt.

Gorillaz er tilbage efter fem års tavshed. Vi har talt med bassist Murdoc, der fortæller om sin "lost weekend" og om sit studie, der er indrettet på en lyserød strand bygget af affald.

The Kissaway Trail har fans i hele verden og udkommer ligesom Efterklang på et prestigefyldt engelsk pladeselskab - i deres tilfælde Bella Union (Fleet Foxes, Midlake med flere) - men bor stadig i Odense. Læs artiklen og find ud af hvorfor.

RebekkaMaria er klar med sit andet soloalbum, nu uden præfikset As In. Mød den farverige kvinde, der er både feminist, sanger, sangskriver og samtidig elsker at gå hjemme og hygge om manden.

Kiss Kiss Kiss går stadig i gymnasiet, men er ude med deres debutalbum. Vi har drukket en fredagsøl med den fremadstormende Århus-gruppe.

Derudover kan du også møde Broken Bells, Frightened Rabbit, The Bronson Brothers, Sleep Party People og mange andre.

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, læse et stort tillæg om Thomas Helmig i forbindelse med 25-året for udgivelsen af hans debutalbum. Du kan også se et eksklusivt interview med Johnny Cash og Rick Rubin, foretaget kort før Cashs død i 2003, og læs også et stort interview med Kasper Bjørke. Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med marts-udgaven af GAFFA!

Du kan også klikke her og læse GAFFA marts direkte på din skærm.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA