x

Thomas Dybdahl besøger danskerne

Thomas Dybdahl besøger danskerne

Thomas Dybdahl væltede i september DR Koncerthuset med strygerbårne orkesterkompositioner og pizzicato et cetera. Nu er det tid for en reprise, denne gang uden Underholdningsorkester og med hensyntagen til Århus.

I september fik københavnerne glæden af hele to særlige symfoniske opsætninger af den norske synger-sangskrivers musik. Nu kan århusianerne næsten gøre dem kunsten efter, for til maj kommer hele Norges Thomas atter til Danmark. Nærmere bestemt Vega i København og Train i Århus, begge steder uden Underholdningsorkesteret.

Sidst det lyriske talent sang på Train, bemærkede GAFFAs Dybdahl-erfarne anmelder "hans insisterende tilstedeværelse på scenen, hans ukuelige spillelyst og humør og hans altid høfligt taknemmelige indstilling over for det fremmødte publikum." Koncerten fik fire stjerner, fordi den alligevel var ganske på det jævne efter sangerens normalt høje standarder.

Til april fejrer kunstneren fødselsdag med et nyt album, "Waiting For That One Clear Moment," der altså vil være i repertoiret når Danmark atter får besøg nordfra.

Billetter kan købes fra 8. marts på GAFFA Live

Vega, København – 4. maj

Train, Århus – 5.maj


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA