Nyhed

Lise Westzynthius og My Evil Twin giver dobbeltkoncerter

De to sangerinder og sangskrivere kan opleves i Valby i aften og 13. marts i Sønderborg

Det er ved at være et godt stykke tid siden, vi har hørt nyt fra den østjyske sangerinde og sangskriver Lise Westzynthius. Hun udgav sidst et album i november 2007, det velanmeldte "Siberian Mission", men nu er hun så småt undervejs med et nyt udspil. I hvert fald har hun fået skrevet en stribe nye sange, som hun vil lufte ved to koncerter, hvor den ene finder sted allerede i aften i Valby Kulturhus og den anden på Sønderborghus i Sønderborg 13. marts. Med sig har hun guitaristen Søren Bigum (Our Broken Garden, Peter Sommer med flere) og trommeslageren Ebbe Frej (epo-555, The Late Parade, 1234).

Lise Westzynthius gjorde sig første gang bemærket som sangerinde og co-sangskriver i gruppen luksus (med lille l) sammen med blandt andre Mikael Simpson og den senere så kendte modeskaber Henrik Vibskov. luksus udgav en ep i 1997 og ep album i 1998, inden gruppens veje skiltes grundet kunstnerisk uenighed. Siden var Lise Westzynthius en kort overgang med i Nikolaj Nørlunds band Rhonda Harris, inden hun i 2002 solodebuterede med "Heavy Dream", som i 2004 blev fulgt op af "Rock, You Can Fly" og i 2007 altså "Siberian Mission".

Med sig har på turnéen har Lise Westzynthius den højaktuelle elektropop-sangerinde og sangskriver Cecilie Enevold Nielsen, bedre kendt som My Evil Twin, som i mandags debuterede med albummet "The Slow Escape".


My Evil Twin har blandt andet tidligere været en del af Karrierekanonen, har spillet på Spot Festival og Start Festival og ligget nummer 1 på Det Elektriske Barometer. "The Slow Escape" er skabt i tæt samarbejde med producer Lasse Lyngbo (Diefenbach og White Pony), der har været med som sparringspartner fra de første demoer.

De to kunstnere kan opleves her:
 
04. marts – Valby Kulturhus, Valby
13. marts – Sønderborghus, Sønderborg

My Evil Twin spiller desuden på følgende datoer:
 
05. marts – Studenterhuset, København
02. april – Råhuset, København (Tactic Records Label Night)

ANNONCE