Nyhed

Flere navne til Køge Beach Party

Den nystartede Køge Beach Party har nu fået endnu flere navne på plakaten. De internationale stjerner har gjort deres indtog.

Der er et særligt fokus på den sprudlende housescene på programmet til Køge Beach Party. Morten Breum og Rune RK har længe figureret på festivalens hjemmeside, og nu træder Swedish Housemafia også op på scenerne ved Køge Bugt.

Swedish Housemafia er et af de største navne inden for genren. Deres fester fylder huse og haller og lægger gaderne øde verden om. Nu bliver også Køge opsøgt af electrogangsterne. Nærmere bestemt er det to tredjedele af syndikatet, Sebastian Ingrosso og Steve Angello, der aflægger visit. De to har også slået deres folder som hittende solister, og har i dag hver deres egne pladeselskaber.

Men svenskerne er ikke ene om at tilslutte sig strandfestens program. Blandt andet har også Thomas Helmig, Sanne Salomonsen og Selvmord meldt deres ankomst, og det vil altså ikke udelukkende være elektronisk musik, der skal synge solen op i juni. Den danske r&b-scene er også stærkt repræsenteret i form af både Joey Moe og Burhan G.


Foreløbigt line-up:

Nephew
Rasmus Seebach
Nik & Jay
TV2
Medina
Duné
Celina Ree
Morten Breum
Rune RK
Kjeld Tolstrup
Fagget Fairys
Joey Moe
Burhan G
Thomas Helmig
Sanne Salomonsen
Selvmord
Sebastian Ingrosso
Steve Angello
Julian Leker
Le Gammeltoft
Sidekick

Billetter sælges via GAFFA Live


ANNONCE