x

Liam Gallagher finder sig ikke i indie

Liam Gallagher finder sig ikke i indie

"Gymnasierock" kalder sangeren indie-genren, som han mener fylder for meget i musikbranchen. Det er i særlig grad bands som Bloc Party, der får Gallagher til at slå ud. Han mener ikke, de vasker sig, og så kan det egentlig være lige meget, om de laver tålelig musik.

"Jeg har hørt masser af bands, der kan skrive en udmærket sang, men så ser man dem, og tænker 'For satan! De ligner lort!'," fortæller sangeren i et interview med livvstilsmagasinet Esquire.

Liam står selv bag et af de tøjmærker, der leverer beklædning til netop indiescenens tilhængere. Han er træt af at se sine Pretty Green-kollektioner anvendt som identificerende for den udbredte subkultur.

"Det er i orden at få sit tøj til at se slidt ud, og tilføje det lidt ekstra karakter, men nedenunder, der bliver du altså for satan nødt til at vaske dig," oplyser han. "De svin går i tøjet hele fucking tiden, og de går ikke i bad. Man kan ligeså godt spørge dem 'hvor fanden er bænken henne?'"

I 2008 interviewede GAFFAs John Fogde den daværende forsanger, og også her var han ude efter det eksploderende udbud af indiebands. "Det er bare en masse tosser med underligt farvede bukser. Og de er alle tætsiddende, og de har alle fucking spidse sko på, og det er ikke noget for mig," lød det dengang.

I dag er tonen endnu mere bramfri. "Jeg afskyr virkelig denne nye forpulede lorteindieinvasion, satans gymnasierock, folk som Bloc Party og alt det forbandede nonsens."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA