x

Pussycat Dolls bliver mindre

Pussycat Dolls bliver mindre

Det er ikke meget, der er tilbage af burlesque-/pop-fænomenet Pussycat Dolls' oprindelige line-up; den første desertør, Carmit Bachar, smuttede i 2008, og i år er gruppen blevet markant mindre, ifølge dem selv på grund af sangerinden Nicole Scherzingers status som forsangerinde. For en god måned siden smuttede Jessica Sutta, og tidligere på ugen annoncerede to af gruppens resterende medlemmer, Ashley Roberts og Kimberley Wyatt, deres afgang, hvilket betyder at gruppen i øjeblikket er reduceret til en duo.

Det skal imidlertid ikke nødvendigvis sætte en stopper for Pussycat Dolls' fremtid. Nicole Scherzinger medvirkede i går, torsdag den 4. marts, i et interview med MTV, hvor hun kunne fortælle, at hun i øjeblikket arbejder på ny musik, der meget vel kan blive udgivet under gruppens navn, og at der ganske enkelt vil blive rekrutteret nye medlemmer, til at udfylde de mange huller:

"Vi kommer til at få en helt ny besætning af Dolls. Og jeg er så spændt. Lige nu arbejder jeg i studiet for at arbejde med musik non-stop. Vi kommer til at have et nyt Pussycat Dolls-album klar til alle vores fans derude, men det kommer først til at blive sent på året. Jeg ved endnu ikke, om jeg kommer til at udgive den nye musik under mit eget navn, eller om den kommer til at være perfekt til Dolls. Det er faktisk lige meget. Jeg vil bare gerne lave fantastisk musik til fansene. Det kommer til at blive pop-musik, men jeg har helt sikkert tænkt mig at gå i retning af en mere rock- og soul-inspireret lyd."

Der er på nuværende tidspunkt ikke givet et bud på, hvem der skal sættes på Pussycat Dolls' rolleliste. Tidligere er der blevet fundet et medlem via et reality-show, så hvem ved hvordan det bliver gjort denne gang. Hvis det går helt galt, kan Nicole vel hente forstærkning hos de afskedigede Sugababes- og Destiny's Child-medlemmer; der skulle være rigeligt at vælge imellem.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA