x

The National klar med udgivelsesdato

The National klar med udgivelsesdato

The National kan nu endelig løfte sløret for udgivelestidspunktet for det kommende album, der er blevet døbt "High Violet". Pladen udkommer den 10. maj, og i dagene op til "High Violet"s release vil bandet spille i både London, Paris og Berlin, hvorefter de returnerer til staterne.

Godt nok vender The National atter tilbage til Europa, når de i midten af juli besøger München, men der er indtil videre ikke nogen udmeldinger om en koncert på dansk grund. Det er dog heller ikke mere end et halvt år siden, at bandet spillede deres inderlige tusmørke-rock i Tivoli Koncertsals lidt uvante omgivelser.

Her havde bandet blandt andet deres succesfulde albums "Alligator" (2005) og "Boxer" (2007) i ryggen, der begge er udgivet på pladeselskabet Beggars Banquet. I denne omgang er det pladeselskabet 4AD, der udgiver The Nationals seneste (da Beggars Banquet er blevet fusioneret med 4AD, og Beggars Banquet-navnet dermed er fortid), og dermed er bandet kommet under tag med andre markante kunstnere som for eksempel TV On The Radio, Scott Walker og vore egne Efterklang.

"High Violet" er det femte ordinære album fra The National, og er altså i butikkerne fra den 10. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA