x

Mew: Japanske fans er høflige blodsugere

Mew: Japanske fans er høflige blodsugere

Mens Danmark lå dybt begravet i sne forleden, sad Mews tøndetæmmer, Silas Graae, på den anden side af verden og nød en skøn forårsdag i Tokyo, hvor Mew lige har været på turné. GAFFAs Japan-korrespondent fik en snak med ham med fokus på den internationale modtagelse af gruppen - især de japanske fans. GAFFA spurgte blandt andet:

Jeg vil gerne høre dine tanker omkring japanerne. Det er jo et noget specielt folkefærd, som de færreste har haft mulighed for at stifte bekendtskab med, men alligevel har folk en forestilling omkring dem. Så hvordan har jeres oplevelser været?

- Landet giver nogle kraftige indtryk, og det er en stor ting at komme her. Jeg ved ikke, om det direkte har efterladt nogle aftryk, men bare det at være her, observere og komme til byen er jo i sig selv ret spændende. Det er ret fremmedartet på en måde.

De er jo kendt for at være lidt fanatiske, så har I oplevet noget af det?

- Ja, det har vi til dels. Man kan godt mærke, at der er en ihærdighed, sådan lidt blodsugeragtighed over dem, men samtidig meget høflige og meget ordentlige på en måde. De har den dér tvetydighed, som er ret sjov at opleve.

I er ikke blevet tilbudt nogle ægteskaber?

- Jeg har ikke personligt fået det tilbud, og har heller ikke et uægte barn her i Japan.

Læs hele interviewet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA