x

Carissa's Wierd genudgiver bagkataloget

Carissa's Wierd genudgiver bagkataloget

Før Band Of Horses og Grand Archives var Ben Bridwell og Mat Brooke med i gruppen Carissa's Wierd, der i perioden 1995 til 2003 turnerede og udsendte tre plader. Til juli udsender den opløste gruppe et nyt opsamlingsalbum og senere på året genudgiver bandets materiale på vinyl.

Carissa's Wierd blev dannet af Mat Brooke og Jenn Ghetto, der nu udgiver plader under navnet S. I bandet fandt man derudover Ben Bridwell samt Sera Cahoone, der sammen med Bridwell og Brooke dannede Band Of Horses i 2004.

Bandet er derfor primært kendt for at være "der hvor Band Of Horses-folkene kom fra", men det skal der laves om på nu med en række nye udgivelser. Derfor udsender bandet albummet "They'll Only Miss You When You Leave: Songs 1996-2003" til juli, og herefter vil ifølge Pitchfork følge genudgivelsen af de tre plader "Ugly But Honest", "You Should Be At Home Here" og "Songs About Leaving" i både på vinyl og digitalt.

I forbindelse med udgivelsen af opsamlingsalbummet vil bandet desuden spille et job i Seattle, men det fremgår ikke om der er flere koncerter på vej.

Carissa's Wierd udgiver "They'll Only Miss You When You Leave: Songs 1996-2003" 12. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA