x

Babybird laver video med Johnny Depp

Babybird laver video med Johnny Depp

Hvis man tændte for radioen i 1996, løb man med stor sandsynlighed ind i hittet "You're Gorgeous", fra det britiske indie-band Babybird, men siden da har der ikke været meget at hente fra den kant. Frontmand og forsanger Stephen Jones gik solo under navnet Baby Bird (i to ord), og udgav en række albums, lavede noget filmmusik og skrev nogle bøger. I sommeren 2009 samlede Jones gruppen igen, og resultatet blev albummet "Ex-Maniac", der udkom mandag den 1. marts, med en god portion hjælp fra den musik-glade skuespiller Johnny Depp.

I første omgang var det faktisk Depp, der opfordrede til at Babybird fandt sammen igen. Han satte Jones sammen med produceren Bruce Witkin, og lånte oven i købet sine evner som guitarist og instruktør på den første single fra albummet, "Unloveable". Den danske fan-side bad-pages.dk har bragt et interview med Jones, hvor han fortæller om samarbejdet:

"Hans (Johnny Depp, red.) hjælp har været en redningskrans for Babybird. Jeg har kendt ham i syv år, og han elsker musikken, så det er selvfølgelig super godt. Han har instrueret videoen, og sammensatte et fantastisk hold til den fire dage lange optagelse. Hans generøsitet har været grænseløs. Han satte det hele i gang, ved at introducere mig for Bruce Witkin, og fik ham overtalt til at være producer på pladen. Johnny kom derefter i studiet og spillede guitar på "Unloveable". Glasur på kagen."

Videoen til "Unloveable" har Stephen Jones selv i hovedrollen, og skuespilleren Stephen Graham (Public Enemies, Gangs Of New York, Snatch) på rollelisten. Den kan ses her:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA