x

Nikolaj Nørlund spiller solokoncerter

Nikolaj Nørlund spiller solokoncerter

Til maj skal Nikolaj Nørlund optræde fire aftener på Teater Grob i København, hvor idéen er at kombinere scenografien fra teaterets forestilling Lykke Bjørn, en kærlighedshistorie om eksistenser på kanten af samfundet og normaliteten, med Nørlunds guitarbårne solistvokal.

Det betyder imidlertid ikke, de fire shows vil være slavisk styret af et nøje tilrettelagt program med en gennemgående rød tråd og en historie at fortælle. Sangerens solokoncerter tager som altid form som spontane kompositioner af hans enorme repertoire af såvel dansk- som engelsksprogede sange, og sætlisten skabes i samarbejde med publikum ud af den stemning, der bærer kunstneren og tilskuerne gennem aftenen.

Sidst Nikolaj Nørlund optrådte solo var på Navnløs vs. Tid og Sted-touren i foråret. Dengang var sættet bygget op omkring to af sangerens albums, og koncerten i Århus fik fire stjerner af GAFFA, der takkede for "fuld Nørlund-valuta for pengene fra en af dansk rocks mest talentfulde skikkelser og hans fremragende musikere."

Nørlund på Teater Grob:

Lørdag 8. maj
Søndag 9. maj

Lørdag 15. maj
Søndag 16. maj

Billetter på GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA