x

Lostprophets: metallens nye boyband

Lostprophets: metallens nye boyband

Lostprophets er Sonys nye og helt store satsning. Bandet, som tidligere har turneret med bands som Linkin Park og Apex Theory, er netop igang med en større promotion-tour, der bl.a. fører dem omkring Danmark.

Det er deres andet album ”Starting Something”, der for alvor har påkaldt sig det globale rockpublikums opmærksomhed. Følgelig gik de i denne uge direkte ind som nummer fire på albumcharten i England.
”Burn Burn” er den første single fra pladen, men det er 2. singlen ”Last Train Home”, som for tiden roterer på MTV. Stærkest går det i USA, hvor de er gået ind som nr. 3 på Rock Airplay-charten.

Heavy, nu-punk, metal og pop blandes skødesløst i Lostprophets, som selv hylder navne som Duran Duran og Faith No More. Blandingen af hård metal og simple melodier er langtfra ny og omtrent den samme succes-opskrift som hos P.O.D, Creed m.fl. Med Lostprophets går man blot skridtet videre og serverer metal-rocken på et sølvfad - med charme, selvtillid og lækkert hår.

Stærkest går det i U.S.A, hvor de i denne uge ramte nr. tre på rock-airplaycharten. Lostphrophets spiller d. 25 februar i Vega. Læs interviewet med bassist Stuart Richardson op til koncerten her på sitet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA