x

Apollo debuterer med album til august

Apollo debuterer med album til august

Den københavnske gruppe Apollo har siden 2007 oplevet både at turnere med Carpark North og Grand Avenue. Førstesinglen fra deres kommende album har været den mest spillede video på MTV, og nu har de forhandlet udgivelsen af pladen på plads. Det betyder at Copenhagen Records udgiver debutpladen med det seks mand store band til august.

Albummet er produceret af Søren Balsner (Carpark North), og mix af pladen er lavet af henholdsvis Carsten Heller (Nephew) og Mike Patterson (Duran Duran, Beck).

Apollo beskrives af pladeselskabet som et band, hvor sangene er "skåret ind til benet, er uden holdbarhedsdato og underordnet genrebetegnelse". Ligeledes blander bandet på én gang den "storladne indpakning og lettilgængelige opbygning", hvilket man for første gang kunne høre i 2009, da gruppen udsendte debut-ep'en "Songs From The Night and Songs For Tonight".

Sangene fra ep'en samt materiale fra det kommende album vil kunne opleves live, når Apollo i denne uge skal varme op for Dúné, torsdag d. 11. på Train, Århus og lørdag d. 13. i Pumpehuset, København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA