x

James Walsh fra Starsailor spiller støttekoncert på Hard Rock Café

James Walsh fra Starsailor spiller støttekoncert på Hard Rock Café

Torsdag den 25. marts slår Hard Rock Café, Vestergade 3 i København, dørene op for en aften i selskab med britiske James Walsh, der til daglig er forsanger i bandet Starsailor. Koncerten er led i restaurantens årligt tilbagevendende koncertrække, "March On Stage", der arrangeres for at støtte velgørenhedsprojekter i hele verden.

James Walsh vil denne aften give en akustisk koncert i caféen, hvor han både vil præsentere sange fra sit kommende soloalbum, samt spille et udpluk af Starsailors sange, der inkluderer hits som "Good Souls" og "Silence Is Easy".

Formålet med koncerten er at samle penge ind til den indiske hjælpeorganisation The Bombay Teen Challenge, der arbejder for at forbedre vilkårene for fattige kvinder og børn i The Red Light District i Bombay. Alle koncertindtægterne går ubeskåret til projektet.

Det er også tilfældet, når Hard Rock Café 11. marts tager hul på "March On Stage", når det dansk-irsk-canadiske band Primrose med irske Adrian Sullivan i front gæster caféen. Gruppen debuterede med albummet "What You Want To Believe" og er godt i gang med at indspille en opfølger.

Billetprisen til begge arrangementer er 50 kroner, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA