x

The Flaming Lips laver ny film

The Flaming Lips laver ny film

Det tog Wayne Coyne og resten af The Flaming Lips omkring syv år at færdiggøre filmen "Christmas On Mars", men det har ikke afskrækket Lips-frontmanden. Filmen er blevet efterfulgt af to fuldlængdeudgivelser ("Embryonic" og "The Dark Side Of The Moon"), og nu vil Coyne i gang med endnu en film - dog uden rumskibe og marsmænd.

Til Billboard siger Coyne, at han denne gang vil tone ambitionsniveauet lidt ned, primært fordi sangeren ikke har lyst til at skulle bygge en masse rumlandskaber igen:

"Mit eneste mål var, at jeg ikke denne gang skulle bygge en scenografi, der ligner en rumstation hver gang jeg har noget på hjerte. Mest fordi jeg byggede de kulisser alene, hver gang vi skulle skyde noget til "Christmas On Mars" gennem de syv år det tog at lave filmen. Denne her kommer til at foregå i en eller andens hus og i en baghave og i et slagteri; alle de ting er tilgængelige for mig lige her, så jeg skal ikke bygge det hele denne gang".

Filmen skal indspilles i Oklahoma City, og selvom Coyne har tænkt sig at trække på venner og bandmedlemmer, så vil han også gerne have nogle rigtige skuespillere og berømtheder med i filmen.

"Jeg vil forsøge at få rigtige skuespillere og berømtheder til at kigge forbi og have det sjovt med os et par aftener. Jeg er lige nu i gang med at tigge Justin Timberlake om at være med. Hvis jeg er heldig, kan jeg få ham til at sige ja efter et år".

Wayne Coyne siger, at han håber at kunne lave filmen på seks uger. Men da han skal lave den sammen med sin familie og venner, er han egentlig ligeglad med, hvor længe det kommer til at tage. Derfor ligger det endnu ikke fast, hvornår filmen vil ligge klar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA