x

Alex Kapranos vil skrive en musical

Alex Kapranos vil skrive en musical

Franz Ferdinand turnerer lige nu i Australien, og samtidig arbejder gruppen på deres fjerde album, som frontmanden Alex Kapranos har udtalt, at han ikke vil fortælle noget om, før det er indspillet. Men så er det jo godt i interviewsituationer, at han har andre jern i ilden, som eksempelvis en kommende musical.

Til den australske radio station Triple J siger Kapranos, at han har haft en idé til en musical i lang tid, men at han endnu ikke har haft tid til at sætte sig ned og skrive den. Han siger, at han synes det er en fantastisk idé, som han har holdt hemmelig meget længe, og at han er overbevist om, at den ville kunne bruges til at lave en fantastisk musical.

Han vil ikke ud med mange detaljer, men han fortæller, at idéen omhandler en nutidig berømthed, som han dog ikke vil afsløre.

"Som jeg ser det ville man kunne lave en fantastisk musical ved at vælge en nutidig figur, som er kendt fra lige nu eller de sidste ti år. En der har gjort et stort indtryk, og så skrive om den person".

Kapranos har en bestemt person i tankerne, men vil ikke sige, hvem det er udover at der ikke er tale om en musiker.

[Opdateret] I et indlæg på Twitter skriver Kapranos, at han godt nok har en idé til en musical, men at han ikke har planer om at skrive en. Senere tager han dog skylden for forvirringen og siger til dj'en fra Triple J, Lindsay McDougall, at han jo bare han lade være med at lade fantasien løbe i radioen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA