x

Hole kommer til Danmark

Hole kommer til Danmark

Efter mange års ballade og drama omkring udgivelsen "Nobody's Daughter", der startede ud som et soloalbum, og nu er et Hole-album, ser det nu ud til, at musikken endelig kommer ud til april. Dermed er vejen banet for en ny verdensturné, der bringer Hole og Courtney Love til Danmark til maj.

Det er nærmere bestemt Amager Bio, der 13. maj kan lade Love plante militærstøvlerne på scenen og blæse gennem gamle favoritter som "Doll Parts", "Violet" og "Celebrity Skin" blandet med materiale fra det nye album, hvorpå man forventes at kunne finde sange skrevet sammen med blandt andre Billy Corgan og Linda Perry.

Hole skulle egentlig have startet deres turné med et job i London 11. februar, der blev aflyst på grund af optøjer i den engelske hovedstad. Optøjerne havde intet med koncerten at gøre, men gjorde, at Love ikke kunne komme fra hotellet til spillestedet. Hun tog dog revanche 17. februar, hvor hun på spillestedet Shepherd's Bush Empire lagde ud med sangen "Pretty On The Inside", der gik over i Stones' "Sympathy For The Devil" inden hun tog fat på en god blanding af nyt og gammelt.

Siden da er det blevet til koncerter i Milano og Amsterdam, og efter et enkelt job til SXSW til i næste uge, sættes der for alvor gang i turnéen til april.

Hole kan opleves i Amager Bio 13. maj, og billetter kan købes via GAFFA Live fra fredag 12. marts klokken 10:00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA