x

Extreme udsender liveudgivelse

Extreme udsender liveudgivelse

I 2008 udsendte Extreme deres første album i tretten år, da "Saudades De Rock" ramte butikkerne, og i den forbindelse begav de sig ud på Take Us Alive World Tour, der blev afsluttet med en koncert 8. august 2009 i House Of Blues i hjembyen Boston. Den koncert foreviges nu på en dvd/cd-udgivelse, der udsendes 23. april.

Da bandets oprindelige trommeslager Paul Geary foretrækker livet som manager for bandet, så er han i den nuværende opstilling erstattet af Kevin Figueiredo, der blandt andet var en del af The Satellite Party sammen med Jane's Addiction-sangeren Perry Farrell og Extreme-guitaristen Nuno Bettencourt. Men ellers er det Nuno, frontmanden Gary Cherone og bassisten Pat Badger, der fortsat udgør Extreme, som på dvd'en "Take Us Alive" leverer materiale fra gruppens fem udgivelser.

Det betyder at man undervejs kan se bandet fremføre sange som "Get The Funk Out", "Hole Hearted", "Rest In Peace" og naturligvis nummer et-hittet "More Than Words". På dvd'en kan man desuden finde fire videoer til sange fra bandets seneste album.

"Take Us Alive" indeholder følgende materiale:

01. Decadence Dance
02. Comfortably Dumb
03. Rest in Peace
04. It's a Monster
05. Star
06. Tell me Something I Don't Know
07. Medley - Kid Ego / Little Girls / Teacher's Pet
08. Play With Me
09. Midnight Express
10. More Than Words
11. Ghost
12. Cupid's Dead
13. Take us Alive
14. Flight of the Wounded Bumblebee
15. Get the Funk Out
16. Am I Ever Gonna Change
17. Hole Hearted

Bonus music videos (DVD only)

18. King of the Ladies
19. Interface
20. Run
21. Ghost


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA