x

Tom Morello skriver musik til Iron Man 2

Tom Morello skriver musik til Iron Man 2

Tidligere på året offentliggjorde AC/DC, at de ville sammensætte et soundtrack af gamle sange som skal bruges som underlægning til filmen "Iron Man 2". Men nu meddeleler Rage Against The Machine-guitaristen Tom Morello, at han skal stå for den anden del af lydsiden.

Spillefilm har både et 'soundtrack' og et 'score', og det er det sidste som Morello er i gang med at lave sammen med komponisten John Debney. Debney har tidligere været Oscar-nomineret for musikken til filmen "The Passion Of The Christ" og har desuden stået for musik til film som "Sin City" og "The Scorpion King".

Nyheden blev i weekenden bekræftet af Tom Morello via Twitter, hvor han skrev:

"Er det virkelig mig i Iron Man? Naturligvis. Iron Man sparker min røv. Jeg arbejdet på musikken til Iron Man 2. Rockin. Filmen er fænomenal".

Sjovt nok er det ikke første gang Tom Morello er inde over "Iron Man" serien. I den første film fra 2008 har han nemlig bidraget med lidt guitar til soundtracket, og så sneg han sig ind i scenen, hvor Tony Stark flygter fra en hule i den første Iron Man-rustning og skyder en masse vagter.

"Iron Man 2" har dansk biografpremiere 30. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA