x

Switchfoot tilbage på dansk jord

Switchfoot tilbage på dansk jord

De har solgt platin adskillige gange på hjemmebanen i USA, og fik især opmærksomhed for deres medvirken på soundtracket til filmene "A Walk To Remember" og Disney-filmen "Prins Caspian". I Danmark har de ikke fået så stor opmærksomhed, men da de gæstede Silkeborgs musikhus i 2007 var det for en udsolgt sal, og denne sommer gentager Switchfoot så successen, når de slår et smut forbi vores lille land i forbindelse med deres europæiske turné.

Bandet har det relativt nye album "Hello Hurricane" med i bagagen, og de arbejder i øjeblikket på endnu et udspil, "Vice Verses", så de danske fans skulle have en god chance for at høre noget helt nyt til juni.

Da Switchfoot sidste gang kunne opleves herhjemme, havde de netop udgivet deres sjette studiealbum, "Oh! Gravity", der vakte GAFFAs Erik Barkman Petersens opmærksomhed og begejstring. Han hev fem ud af de seks stjerner op af lommen, og havde følgende roser at give med på vejen:

"Musikalsk er Oh! Gravity en rodebunke af den fængende slags. Kvintetten lyder på skift som Soundgarden, Eels, Creed og Dave Matthews Band – uden helt at overbevise om, at de har noget nyt at sige verden. Til gengæld skriver de altså nogle fornemme sange, fulde af finurligt filigranarbejde og med medrivende omkvæd som aldrig svigtende rosiner i pølseenden. Fra titelnummerets power pop-eksplosion til balladen Faust, Midas, And Myself's ulmende understrøm er der altid noget spændende på spil hos Switchfoot. Bare ikke lige nytænkning."

Switchfoot optræder i Musikhuset Silkeborg onsdag den 9. juni. Billetsalget starter lørdag den 20. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA