x

Stars er klar med nyt album

Stars er klar med nyt album

Et af de prominente indienavne fra Montreal, Stars, løfter nu sløret for titel og udgivelsesdato på opfølgeren til den over to år gamle "In Our Bedroom After The War". Det femte album i rækken kommer til at hedde "Five Ghosts", og hvad der gemmer sig bag den titel kan man få svar på, når albummet rammer butikkerne den 22. juni.

Bandet har for vane at spille en alternativ indiepop, der tekstmæssigt tager livtag med grundlæggende temaer som døden og den hårdtprøvede kærlighed. Men udover albumtitel og de enkelte sangtitler, der sammen med en "making of"-video kan ses på Pitchforks hjemmeside, er der dog indtil videre ingen indikator for tonen på det kommende album.

Til gengæld kan bandet, ifølge Pitchfork, afsløre, at de på pladen får besøg af Andrew Whiteman fra Apostle Of Hustle og indie-fænomenet Broken Social Scene, som flere af musikerne fra Stars også selv er en del af.

Det kommende album udkommer på Stars' eget nyopstartede pladeseskab, Soft Revolution, mens pladen udkommer på selskabet Vagrant i resten af verden, og udgivelsen vil blive fulgt op af en tour, der dog endnu ikke er blevet offentliggjort.

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA