x

Mary J. Blige laver Led Zeppelin-covers

Mary J. Blige laver Led Zeppelin-covers

Hvis der er nogen, der gerne vil vide, hvordan Led Zeppelin ville lyde, hvis de havde været fanget inde i en sort R&B-sangerinde, er der snart mulighed for at finde ud af det. I sidste måned cirkulerede der en del rygter, der gik på, at Mary J. Blige lavede Zeppelin-covers, og det har hun nu selv bekræftet over for MTV.

Det drejer sig om de to klassikere "Stairway To Heaven" og "Whole Lotta Love", og de skulle begge være at finde som ekstra-numre på den internationale genudgivelse af Bliges seneste album, "Stronger With Each Tear", der udsendes i næste uge. Hun fortæller MTV om arbejdet med numrene:

"Jeg har lavet Led Zeppelins "Stairway To Heaven" og "Whole Lotta Love" - det er for sygt. Jeg er en Led Zeppelin-fan. Jeg kan jo ikke sige, at jeg har været til nogen af deres koncerter, men jeg har lyttet til deres musik, siden jeg var barn, og det har altid bevæget mig, især "Stairway To Heaven", og "Whole Lotta Love" er bare sjov. Jeg kan ikke vente til genudgivelsen (af "Stronger With Each Tear", red.), jeg vil have, at I alle sammen skal høre det."

Da GAFFAs Sohail Hassan anmeldte albummet i dets oprindelige form, blev det til tre stjerner og kommentaren "Det kan næsten ikke blive mere plastik". Derudover fik Blige følgende ord med på vejen:

"Det er virkelig en sort tid for r&b. Som lineuppet af producere antyder, er der lagt i gryden til en gedigen pop-skive, og det er lige, hvad man får, komplet med auto-tune med lette syng-med-tekster og masser af repetition. Ryan Leslie løber med præmien for bedste pop-nummer med Said And Done, mens Saadiq med nummeret Color fra soundtracket til film-fænomenet Precious leverer det bedste nummer på skiven, en sang, som bryder helt med det øvrige ved at være et klassisk blues-nummer. Her kommer Marys vokal til sin ret og viser, at hun faktisk godt kan levere meget mere, end hvad man forventer af enhver ny gennemsnits- pop-prinsesse. Men det prioriterer hun åbenbart ikke. I stedet går hun efter at følge trenden og holde sig evigt ung. Hvilken skam."

Det er nok tvivlsomt, at de tilføjede sange kan rykke det store ved den opfattelse, men hvis nogen er tilstrækkeligt nysgerrige til at investere i det udvidede værk, kommer det i butikkerne mandag den 15. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA