x

Lucy Love indtager London

Lucy Love indtager London

I morgen pakker Lucy Love sin ternede kuffert og tager ud på det største musikalske eventyr i sin karriere. I hvert fald hvis udlandsoptrædener er noget særligt i hendes bog, for samme aften skal hun nemlig repræsentere den danske scene ved arrangementet Ja Ja Jas fremvisning af de nordiske talenter. Arrangementet finder sted på det legendariske London-spillested Tabernacle.

Ja Ja Ja er en forening af de nordiske landes musikeksportselskaber, der i vores tilfælde er repræsenteret ved MXD – Music eXport Denmark. Eksportselskaberne har til formål at fremme deres respektive nationers musikalske ansigt udadtil.

Ud over Lucy er norske Megaphonic Thrift, islandske Hjaltalin og finske Husky Rescue på aftenens program.

Lucy Loves særlige niche indenfor rapsporten er den britiske grimegenre. Om det er stilartens eksisterende popularitet i landet, der har gjort hende til Danmarks-repræsentanten i London i morgen, kan man kun gisne om, men i hvert fald får den lille københavner travlt. For aldrig så snart er hun færdig med sin koncert på Tabernacle, før hun skal stå på scenen et andet sted.

For selvom Lucy hårdnakket har påstået at hun ikke er nogen VIP, er rapperen nemlig blevet sat på som hovednavn denne aften på den trendy kælderklub "Yoyo" i Notting Hill. Tidligere hovednavne her har været Lily Allen, Mark Ronson og Lupe Fiasco, og det selskab tilføjes Lucy Love torsdag nat.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA