x

Twilight-stjerne vil udsende album

Twilight-stjerne vil udsende album

Mens Kristin Stewart nøjes med at lege rockstjerne i filmen "The Runaways", så har den anden Twilight-stjerne, Robert Pattinson, allerede slået sine musikalske folder på to soundtracks, og nu siger han, at hans drøm er lave et album senere på året.

Pattinson stod bag sangene "Never Think" og "Let Me Sign", der begge kan høres på soundtracket til filmen "Twilight", og derudover har man kunnet høre hans musik på soundtracket til filmen "How To Be", der også har Pattinson på rollelisten.

Historien om det kommende album startede med et interview i bladet Paris Match, hvor skuespilleren sagde, at han ville gå i gang med at indspille nye sange, når han er færdig med at promovere filmen "The Twilight Saga: Eclipse", der har premiere 30. juni. Han er dog opmærksom på, at hans berømmelse som skuespiller vil smitte af på hans musikalske udfoldelser, og han vil derfor gøre, hvad han kan for at undgå, at pladen bliver solgt med et "Musik af ham vampyren fra Twilight"-klistermærke.

I et nyt interview med The Sun siger Pattinson nu, at han har en del venner, der er i gang med at indspille musik, og at det er frustrerende, at han ikke også kan finde tid til at komme i gang. Men planen er fortsat at begynde at indspille senere i år, så albummet kan komme ud i 2011.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA