x

Disconcerts spiller på Loppen

Disconcerts spiller på Loppen

Disconcert betyder at bringe tingene ud af system, og det reflekterer meget godt den engelske punkgruppe af samme navn. Rick, Alan og Hugo fra Chichester ved London har kasseret gængse etikker om god og korrekt lyd, og det bringer dem lørdag til Loppen, hvor de vil give koncert med support af Melting Walkmen.

Medlemmerne af Disconcerts er alle under 20 år, men det forhindrer ikke bandet i at trække inspirationer fra grupper som Gang of Four og The Fall. Drengene har netop udgivet EP'en "A Medic," og her påvises fordelen ved ikke at lade sig opsluge af storbyens anonymiserende og meningsdannende trends. Musikken er blevet til i hjembyen Chichester, fri for fordømmende øjne og andre kreativitetshæmmende opfindsomhedsfjender.

Trommerne får tæsk og bassen og guitaren er fattige på faktiske melodier, men det hele er så skævt sammensat, at resultatet alligevel er en ganske nydelig neo-punk. Frigjort som den københavnske bydel, de nu på lørdag spiller op under, i selskab med det eksperimentelle danske punkband Melting Walkmen.

Dør kl. 21, pris 40 kr.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA