x

One-Eyed Mule sang for sang

One-Eyed Mule sang for sang

Den danske roots-gruppe One-Eyed Mule har netop udgivet deres tredje album "Drifting To A Happy Place". Eksklusivt for GAFFA.dk giver de guide til det nye album sang for sang og siger blandt andet følgende:

SeptemberSigh:
Er en lille folkballade i den dylanske ånd. Sensommeren går på hæld og de kolde efterårsstorme. En elskers løfte om kærlighedens varme arme indgyder dog håb. "I'm told you'll always keep me warm." Yeah baby!

Rain Keeps Falling On You:
En sang til den slags piger, vi ikke tvivler på kan få alt, hvad de peger på og drømmer om, men som alligevel aldrig bliver hverken tilfredse eller selvtilfredse. Ebbe og flod skal man ikke spøge med. Omkvæd har aldrig været vores stærkeste side, men i denne sang gør vi nu et meget godt forsøg.

Drifting To A Happy Place (The Perfect Summersong):
At forlade byen, storbyen eller provinsen, tage et smut på landet en dejlig sommerdag og bare helt ukritisk lade sig fylde af landlig romantik er simpelt, naivt og dejlig befriende. Farverne må gerne smelte lidt sammen og banjoen blive lidt hypnotiserende. Så er den vist ikke længere...   

Læs hele guiden

På lørdag den 14. marts kan du fange One-Eyed Mule på Musikcafeen i Århus, hvor de spiller med det amerikanske band Megafaun.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA