x

Kajsa Vala udgiver debutplade

Kajsa Vala udgiver debutplade

Det amerikanske indie-pladeselskab High Horse Records lagde mærke til Kajsa Vala allerede i 2007, da hun besøgte Nashville med bassisten Martin Pedersen, og spillede til et par open mics-aftener. I det følgende år holdt hun kontakten med High Horse, og da hun i 2008 udgav sin første ep, "Coming Up For Air", sørgede de for at hun fik et par numre med på en årlig udgivelse "Folk Allience Compilation", der sendes ud i forbindelse med en stor folk-festival i Memphis. Kort efter skrev Kajsa og High Horse så under på en pladekontrakt, og resultatet til april i de amerikanske pladebutikker.

Debuten hedder "Your Train", og er indspillet i Nashville, Tennesee, med produceren Dennis Ahlgren (Tina Dickow, Thomas Buttenschön) bag knapperne. "Your Train" udgives i første omgang i USA allerede i april, mens England, Tyskland og Danmark altså må vente betydeligt længere. Der er ikke sat en konkret udgivelsesdato på albummet herhjemme, men det skulle blive engang mellem "efteråret 2010/ foråret 2011".

Af pladeselskabet beskrives udspillet som en blanding af folk og americana, og er man blevet nysgerrig efter at høre, hvordan de to genrer bliver skåret af Kajsa Vala, kan man slå et smut omkring hendes MySpace-side, hvor der ligger en god håndfuld numre til streaming.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA