x

Hot Chip-frontmand giver dj-set

Hot Chip-frontmand giver dj-set

Der er sat et helt nyt arrangement på plakaten i Pumpehuset, nemlig Le Social, der løber af stablen for første gang om to uger, og det markeres med et brag af en åbningsfest. I en pressemeddelelse fortæller en af arrangementets bagmænd, Jakob Bagterp, om det nye initiativ:

"Be Social at Le Social, lyder vores motto. Pumpehuset er den perfekte ramme til klub, hvor der i mere end én forstand er højt til loftet. Vi er stolte af at være en del af spillestedets satsning på at præsentere de bedste klubnavne fra ind- og udland".

Jakob Bagterp og hans medsammensvorne Waqar Qayum tidligere stået bag natklubben Kødboderne 18, men denne gang går ambitionerne i en lidt anden retning. Det er ikke kun musikken, der kommer i fokus til Le Social-festerne, der skal også være udfoldelser indenfor kunst, mode og film, omend naturligvis kombineret med musik.

Til åbningsfesten vil publikum kunne opleve Hot Chips forsanger Alexis Taylor som dj, og også Vetos Troels Abrahamsen lægger vejen forbi. Arrangørerne lover i øvrigt, at der bliver offentliggjort flere navne senere.

Le Social slår dørene op for første gang fredag den 26. marts fra klokken 23.00 til 05.00 i Pumpehuset, København. Entréen ligger på 80 kroner, og der kan ikke købes billetter i forsalg.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA