x

Erik Hassle spiller til X Factor-finalen

Erik Hassle spiller til X Factor-finalen

Vi kunne i sidste måned annoncere den første danske koncert med svenske Erik Hassle, der skal spille i Copenhagen Jazzhouse mandag den 22. marts, og nu er det så offentliggjort, at Erik Hassle også kigger forbi til den danske X Factor-finale senere samme uge. Her skal han spille en kort showcase, og i øvrigt give en duet med en af finalisterne.

Hassle har i dén grad gjort sig bemærket i Danmark, især med hittet "Hurtful", der har hjemsøgt de danske radiostationer siden september sidste år, og i denne uge er gået ind som nummer ét på airplay-charten. Han udgav sin debutplade "Pieces" i sidste uge, som GAFFAs Signe Bønsvig Wehding dekorerede med fire stjerner og følgende roser:

"Vokalen er stærk hos svenskeren, og spændet fra balladen The Thanks I Get til den synth-begejstrede uptempo pop i Standing Where You Left Me (track 5 og 6) giver et godt indtryk af, hvad Hassle rummer. Et stort hitpotentiale. Nogle af numrene er godt nok undværlige (Back To Bed, Bitter End), mens sidste nummer, Amelia, med Hassle og akustisk guitar, lukker albummet med en krølle så lækker som håret på den stjerneklare svensker. Produktionen er ambitiøs uden at blive hverken for klistret eller for glat, og Pieces er et album, som stolt kan mænge sig med de store svenske popproduktioner i musikbiblioteket."

De endelige finalister til X Factor er endnu ikke udvalgt, og der er heller ikke sat flere gæsteoptrædener på plakaten, så her må publikum væbne sig med tålmodighed lidt endnu.

X Factor-finalen finder sted i Parken, København, lørdag den 27. marts fra klokken 20.00, og billetter hertil kan købes via GAFFA Live. Vil man til koncerten i Copenhagen Jazzhouse mandag den 22. marts, er der også endnu billetter at få på GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA