x

Fans laver Mobys video

Fans laver Mobys video

Moby har netop udstedt en konkurrence, hvor han opfordrer fans til at lave videoen til hans næste single. Faktisk har Moby allerede fået lavet en video til titelnummeret fra den seneste plade "Wait For Me." Den er lavet af en veninde med et budget på $5000, men nu vender technokraten bægeret om, og udlover $5000 til den fan, der kan lave den bedste video til sangen.

Samtidig bliver vindervideoen den officielle til tracket. Ydermere udvælges to opløbs-videoer, der hver præmieres med $1000.

Konkurrencen foregår på hjemmesiden Genero.tv, hvorfra man henter sangen i mp3-format, og igen uploader videoen til når den er færdig. Det er nødvendigt at registrere en bruger på Genero for at kunne deltage.

Genero.tv handler om at give fans mulighed for at lave videoer til deres idolers musik, og tidligere konkurrencer har drejet sig om navne som UNKLE og Bridezilla.

Den endelige vinder afgøres 19. april, men allerede den 12. april offentliggøres de seks finalister, hvoraf tre altså belønnes med amerikanske dollars.

Deadline for indsendelse er femte april. "Wait For Me" udkommer som single 3. maj.

Alt om konkurrencen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA