x

Deicide spiller atter i Danmark

Deicide spiller atter i Danmark

Et af dødsmetalgenrens helt tunge navne, amerikanske Deicide, er efter fem år tilbage i Danmark. Det betyder, at der 9. juli er koncert med bandet på The Rock.

Deicide har siden starten i 1987 henrykket tilhængere af den morbide musikstil verden over. Deres første to albums er blandt de tre bedst sælgende dødsmetalplader nogensinde, og det seneste, "Till Death Do Us Part" fra 2008 modtog fine anmeldelser i en række amerikanske metalblade. Det forventes, at albummet følges op af bandets tiende studieplade i sommeren 2010.

Det er fem år siden, bandet sidst var i Danmark, og dengang var det også The Rock, der lagde lokaler til galskaben. Siden er Ralph Santollas guitar blevet skiftet ud med Kevin Quirions, og det vil altså være et nyt line-up, der går på scenen i juli.

Ordet deicide betyder gudsmord, og det passer meget godt på de kontroverser, der igennem karrieren har svirret om gruppen. Sangtitler som "Fuck Your God" og "Scars of the Crucifix" har affødt massiv omtale, kritik og kærlighed såvel i hjemlandet som i resten af verden.

Billetter er på GAFFA Live fra tirsdag d. 16. Marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA