x

The Prodigy samarbejder med Dizzee Rascal

The Prodigy samarbejder med Dizzee Rascal

The Prodigy og Dizzee Rascal turnerede sammen sidste år, og nu laver de også musik sammen.

Dizzee Rascals særlige, elektroniske grime placerer sig i tidens spændingsfelt mellem rå dancemusik og  almindelig hiphop. I de sidste år har house-scenens fremgang medført mangfoldige kollaborationer djs og rappere imellem, og Dizzee har tidligere lavet sangen "Bonkers" i samarbejde med mastodonten Armand Van Helden.

Nu bevæger han sig længere ind på electroscenen, for The Prodigy har netop bekræftet overfor Contact Music, at der er sluttet aftale om et besøg fra Rascal på gruppens kommende plade. Der forelægger dog ingen præcise data om det forestående fællestrack.

"Når det sker, så sker det," siger  gruppens producer Liam Howlett (billedet). "Vi har lige været så lang tid på landevejen. (...) Så når vi får et break, og jeg igen kan komme tilbage i studiet – Det er der, den nye musik vil blive skabt."

Dizzee var i 2009 med på The Prodigys pladepromoverende "Invaders Must Die Tour," og det er denne rejse, der har affødt ideen om et yderligere samarbejde med electropunkerne, hvis sjette studieplade forventes ude i løbet af 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA