Nyhed

Vandt du kultfilmen Made In Denmark med tilhørende rap-soundtrack?

Vinderne af den roste film om andengenerationsindvandrere med tilhørende lydspor er fundet

Filmen "Made In Denmark" om unge andengenerationsindvandrere fik masser af omtale, da den fik premiere i starten af 2002, selvom den kun blev vist i tre cafébiografer i København, Århus og Aalborg. Bagmanden Kaywan Mohsen alias K1 fra Århus V har udgivet soundtracket på cd sammen med en dvd med filmen samt to musikvideoer, og hele herligheden har du kunnet vinde her.

"Made In Denmark" er en barsk beretning om unge andengenerationsindvandrere og deres konflikter med det øvrige samfund og temaer som vold, sex, politi, kriminalitet, racisme og stoffer, og filmen er både skrevet, instrueret og produceret af K1, der også spiller hovedrollen. Filmen er produceret uden nogen form for offentlig støtte, men har alligevel vundet flere priser, bl.a. hovedprisen ved "Festival of Festivals" i Århus for unge filmskabere, og den er nu blevet vist på statsligt tv i både Danmark, Norge og Sverige, ligesom K1 har holdt stribevis af foredrag og filmforevisninger rundt om i landet oven på succesen.

Soundtracket er også skrevet, produceret og arrangeret af K1, der ligeledes er frontrapper på det, om end der også medvirker gæsterappere og -vokalister. Musikalsk spænder cd’en fra west coast-funk over R&B til rock, klassiske stykker og orientalske elementer og fra det tilbagelænede til det aggressive.


K1 kender i øvrigt alt til problemerne som andengenerationsindvandrer. Han er født omkring 1985 i ingenmandsland mellem Iran og Afghanistan (præcis hvornår er uvist, da hans dåbsattest hurtigt forsvandt), flygtede året efter med sin familie til Danmark, hvor forældrene dog snart blev skilt, og Kaywan voksede op hos sin far, der dog smed ham ud som 16-årig, og i en periode var Kaywan hjemløs. Nu er han dog kommet på fode igen som multikunstner og bor som sagt i Århus V.

Læs mere på http://www.k1limitless.com

K1 og GAFFA.dk har sat fem sæt af cd + dvd på højkant. Vi spurgte:


I hvilken by foregår "Made In Denmark"?
København
Århus
Odense

Svaret er Århus (en stor del af filmen foregår nærmere betegnet i Århus V)

De heldige vindere er flg., og de har fået præmierne tilsendt:


Margit Larsen
Østergade 6
6800 Varde

Anja Højstrup
Kristianslund 7B
4000 Roskilde

Nathan Herrik
Silkeborgvej 172, 2. tv.
8000 Århus


Sofie Jekel
Dalumvej 15
8270 Højbjerg

Andreas Røll
Jettesvej 7, 2. tv.
8220 Brabrand


ANNONCE