x

50 Cent medbringer voldsmænd

50 Cent medbringer voldsmænd

En af de folk, 50 Cent havde hyret til at beskytte sig under sit besøg i Danmark, kan tilsyneladende også bruges til at angribe. Det måtte en fotograf fra MSN Starlounge lørdag sande, da han kom i ubehagelig nærkontakt med gorillaen. Fotografen blev slået, taget kvælertag på og bestjålet.

I alt fire mediefolk havde trodset den danske forårsfrost og stillet sig i venteposition på fortovet ved den mægtige gangstarappers hotel Sankt Petri. De ville have et billede og en hurtig snak med stjernen, men da døren gik op, var det ikke en smilende 50 Cent, der tog imod, men i stedet hans modbydelige bodyguard. Livvagten stormede ud af bygningen og forlangte, at fotograferne flyttede sig fra fortovet. Uffe Kongsted fra MSN Starlounge var imidlertid ikke indstillet på at føje rapperens håndlanger, og gjorde i stedet opmærksom på, at fortovet i Danmark var beregnet til netop at opholde sig på. Bodyguarden var dog af en anden opfattelse, og med afsæt i jungleloven tiltvang han sig sin vilje. Han både tog kvælertag på og slog den uforstående fotograf, og til sidst brød han ind i hans bil og stjal hans fotoudstyr.

Til Ekstra Bladet udtaler Uffe Kongsted:

"Det var voldsommere, end man er vant til. Han tog kvælertag på mig, fordi jeg stod på fortovet. Jeg kunne mærke, at han havde fat i luftrøret, og jeg har to tydelige mærker fra hans negle. Jeg regner med, at når vi har anmeldt ham om lidt, at han så vil blive anholdt og sigtet."

Senere kom en af bodyguardens mere anstændige kolleger dog ud og returnerede udstyret. Det var i mellemtiden blevet rippet for video og billeder, ligesom gorillaerne også havde snuppet batterierne og de kostbare blitzenheder.

Den fremfarende beskyttelsesmedarbejder blev til sidst anholdt og under hævngerrige tilråb ført bort af det københavnske politi. Bodyguarden blev sigtet for vold og løsladt, og kan nu ifølge Ekstra Bladet se frem til en bøde på 5.000 kroner, hvilket nok ikke har den store betydning i Fiddys budgetter.

Uffe Kongsted, der nu har et mærke på halsen og et semifunktionelt kamera til minde, lægger ansvaret hos 50 Cent selv. På sin Facebook-side skriver han:

"En er anholdt. Er til afhøring og skal til retsmedicinsk undersøgelse bagefter, men har det godt... Go 50 Cent - fuck you".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA