x

Raveonettes samler b-sider og sjældenheder

Raveonettes samler b-sider og sjældenheder

Kommer man på besøg på The Raveonettes' Facebook-side, kan man lige nu være med til at forme duoens kommende album, der bliver en samling af b-sider og sjældenheder. På siden kan man se følgende besked:

"Vi samler b-sider og sjældenheder til fremtidig udgivelse… Lækre sager! Hvad vil du have på albummet?".

Dermed har The Raveonettes på Facebook spillet bolden ud til deres fans og bedt om forslag til, hvad den kommende samling skal indeholde. Noget kunne tyde på, at det er faldet i god jord hos gruppens fans, og mange af dem har allerede har givet deres dom over, hvilke af gruppens endnu ikke albumudgivne skæringer, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Det er altså vigtigt for Raveonettes, at tilhængerne også er tilfredse med bandets produkt, og den tilfredshed sikrer de sig nu igennem håndsrækningen, der er foregået på gruppens Facebook.

Og listen er lang. Kort før midnat offentliggjorde raverne det foreløbige udvalg af undergrundshits, og den indeholder blandt andet sange som "Evil LA Girls," "Go Girl Go" og "Get Lost." Listen er også populær hos fansene. Folk fra Danmark, Europa og USA udtrykker deres begejstring på siden og roser gruppen for deres fanvenlige påfund. Det er dog endnu ikke afgjort, hvilke af sangene der kommer til at optræde på albummets trackliste.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA