x

ABBA kom i Rock And Roll Hall Of Fame

ABBA kom i Rock And Roll Hall Of Fame

Hotellet Waldorf Astoria i New York kunne mandag 15. marts byde velkommen til de fem navne, der til en ceremoni skulle optages i Rock And Roll Hall Of Fame. The Stooges og Jimmy Cliff optrådte til showet, hvor der manglede et par bemærkelsesværdige gæster.

ABBA var repræsenteret af Benny Andersson og Prinsesse Anni-Frid Reuss af Plauen (bedre kendt som Frida), da Björn Ulvaeus var optaget af familieforpligtigelser, og Agnetha Fältskog ikke bryder sig om at flyve.

Fra scenen sagde Frida om ABBA's optagelse i Rock And Roll Hall Of Fame, "Jeg er virkelig dybt berørt over, at hvad der startede som et parforhold for længe siden har bragt os her i aften", inden hendes eksmand satte sig bag klaveret og spillede "The Winner Takes It All", der blev sunget af Faith Hill.

Også Jimmy Cliff kunne opleves med hittet "The Harder They Come", mens The Stooges havde valgt at fremføre klassikeren "Search And Destroy", hvor Iggy Pop trods sangens korte varighed nåede at få flået sin T-shirt af, så sangen blev færdiggjort med bar brystkasse, som man kender ham.

Blandt publikum fandt man Wyclef Jean, Jackson Browne og David Geffen, der var en af otte ikke-musikere som blev indlemmet, men ikke Peter Gabriel. Den tidligere Genesis-sanger øver lige nu med et symfoniorkester som optakt til sin kommende "New Blood"-turné. Han havde dog ifølge Billboard inden ceremonien kontaktet sine gamle venner og fortalt dem, at hans udeblivelse ikke var et tegn på mangel på respekt, men et simpelt koordineringsspørgsmål.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA