x

Teori & Praksis laver festival

Teori & Praksis laver festival

Teori & Praksis er en musikklub, der har til formål at placere et fokus på de mere snævre rockgenrer. At give folk mulighed for en intens koncertoplevelse med kunstnere, de ikke allerede kender. Klubben startede i november sidste år, og modtagelsen har været så god, at bagmændene nu arrangerer en festival.

Fra 18. til 21. maj byder kælderen på tolv bands fra USA, Italien, Sverige og Danmark. Blandt andre kan man opleve det amerikanske post-industrial band Wolf Eyes, og et af verdens største psych-noise navne, The Psychic Paramount, men der vil naturligvis først og fremmest være en massiv præsentation af den danske undergrundsscene.

Herfra finder vi navne som math-rock bandet Town Portal og ambient-projektet Beautiful Burning World, der begge skal spille deres debut-koncerter på festivalen. Der vil også være hardcore punk, psykedelisk rock og proggressiv metal til Teori & Praksis Festival.

Klubben Teori & Praksis startede i november med henblik på at udfylde hullet efter det nyligt hedengangne Klub Adorno, der tjente samme kulturfremmende formål.

Billetter købes i døren:

Partoutbillet til alle 4 dage – 150 kr
Tirsdag 70 kr, Onsdag 50 kr, Torsdag 70 kr, Fredag 50 kr

Program:
18/05 - Wolf Eyes (us) + Johns Lunds + Sexdrome
19/05 - Aucan (it) + Obstacles + Town Portal
20/05 - The Psychic Paramount (us) + Gods and Queens (us) + Beautiful Burning World
21/05 - Moloken (se) + Rising + Double Space


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA