x

Aiden udsætter Europatour

Aiden udsætter Europatour

Oprindeligt skulle de to amerikanske gothbands Aiden og Saosin have turneret Europa her i foråret. Sidstnævnte måtte dog aflyse som følge af de økonomiske aspekter omkring touren, men Aiden holdt ved. Hvor Saosin ikke mente, de havde en fanbase, der kunne bære en europæisk turné, var Aiden sikre på, de nok skulle kunne klare turen.

"Frygt ej, Aiden er fucking på vej over til jer! Vi kan ikke vente med at komme tilbage – vi har savnet jer," skrev forsanger William Francis dengang på bandets Myspace-blog. Nu trækker han imidlertid løfterne tilbage, og oplyser, at gruppen alligevel ikke vil besøge Europa.

"Jeg solgte skindet, før bjørnen var skudt," lyder det nu. "Da Saosin trak sig fra turneen, var promoterne ikke videre interesserede i at skulle trække billetterne tilbage, give pengene retur, og så trykke nogle nye. Sammenlagt med shows, der måtte skifte spillested, og vores jagt på en ny transportform, er planlægningen af det her stort set umulig på bare tre uger."

Koncerterne, og altså også den danske af slagsen, vil ifølge sangeren blive afviklet, når de økonomiske aspekter er på plads.

"Det eneste, vi ønsker, er at komme til din by og fyre den af," slutter han.

Aiden og Saosin skulle have spillet i Lille Vega 4. april, men koncerten er nu som nævnt aflyst. Billetter refunderes, hvor de er købt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA