x

Public Image Ltd. skal indspille igen

Public Image Ltd. skal indspille igen

Den tidligere Sex Pistols-sanger John Lydon gendannede i september 2009 sit andet gamle band, Public Image Ltd., for at fejre 30 års jubilæet for udgivelsen "Metal Box". Bandet påbegynder inden længe en amerikansk turné, og ifølge Lydon er planen er gå i studiet, når de har tjent nok penge til at kunne finansere en ny udgivelse.

John Lydon siger, at planen er at samle bandet i hans hjem efter turnéens afslutning for at indspille gruppens første album i næsten tyve år. Han sammenligner over for Billboard bandets situation lige nu med, hvordan det var, da han forlod Sex Pistols og dannede Public Image Ltd. i 1978.

"Vi har ingen i ryggen - intet pladeselskab, ingen sponsorer, intet af den slags. Den eneste måde vi kan tjene penge på er ved at turnere, og så kan vi lave et album. Det er lige som i PiL's gamle dage, da Pistols gik kaput. Vi blev nødt til at spinke og spare og selv betale alt. Der er ikke meget, der har forandret sig".

Den engelske sanger har ikke udsendt materiale siden soloalbummet "Psycho's Path" fra 1997, men siger, at der ligger en masse materiale klar til at blive indspillet, fordi han trods den lang pause uden udgivelser aldrig er stoppet med at skrive sange.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA