x

Metallica planlægger kæmpekoncerter

Metallica planlægger kæmpekoncerter

Metallica har netop afsluttet en turné i Mellem- og Sydamerika, og bandet holder nu en velfortjent pause, inden de til april vender tilbage til Europa for at give koncerter. Men selvom "Death Magnetic"-turnéen langtfra er afsluttet, er bandet allerede begyndt at planlægge nogle store koncerter i 2011.

Det er magasinet Classic Rock, der har talt med bandets manager, Peter Mensch, som siger, at der er ti store koncerter med Metallica på vej. I interviewet fortæller han, at koncerterne er ved at blive sat op, og at de vil blive "helt ufattelige".

"De spiller kun i ti byer, men det bliver et gigantisk projekt. Det bliver Metallicas svar på The Wall".

Mensch udtaler, at en del af hans job er at sørge for, at Metallicas koncerter bliver ved med at være interessante. Han afslører desuden, at han lige nu er i gang med at præsentere en masse idéer for bandet, hvor nogle af dem er inspireret af den type koncerter, nogle bands spillede for 25 år siden.

Peter Mensch afslører dog ikke præcis, hvilke elementer han gerne vil tilføje til Metallicas kommende koncerter, så her må vi foreløbig væbne os med tålmodighed.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA