x

Der er ti Michael Jackson-udgivelser på vej

Der er ti Michael Jackson-udgivelser på vej

Michael Jacksons efterladte har netop underskrevet verdens største pladekontrakt med Sony Music. Det skriver The Wall Street Journal, der fortæller, at pladeselskabet har betalt 250 millioner dollars (omkring 1,3 milliarder kroner) for retten til at udsende Michael Jackson-materiale frem til 2017.

Ifølge The Wall Street Journal er det den største pladekontrakt nogensinde, der topper aftaler mellem Live Nation og Jay-Z ($150 millioner) og samme selskabs aftale med Madonna ($120 millioner), samt aftalen, Sony Music lavede med Bruce Springsteen i 2005 ($100 millioner).

Aftalen betyder, at Sony Music kan udsende allerede kendt Michael Jackson-materiale i ny indpakning samt adgang til mængder af ikke tidligere udgivet materiale. Kilder siger til avisen, at planen er at udsende ti forskellige Michael Jackson-udgivelser over de næste syv år.

Det forventes at albums som "Off The Wall" og "Bad" vil komme ud i nye, udvidede udgaver, og at alle sangerens musikvideoer vil blive samlet på en dvd. Et album med remix er også en mulighed, og så kommer der formodentlig et album med nyt materiale, inden året er omme.

Aftalen skal hjælpe bestyrerne af Jacksons bo til at tilbagebetale gæld på 125 millioner dollars i løbet af 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA