x

Murder på vej med nyt

Murder på vej med nyt

Den P3 Pris-vindende sangskriver Jacob Bellens deler fortsat sin tid ligeligt mellem I Got You On Tape og Murder, og nu er sidstnævnte klar med titlen på deres kommende tredje album. Den vil blive kendt som "Gospel Of Man" og lande i butikkerne til oktober.

Når det nye album kommer på gaden, er der gået fire år siden, Murder udsendte "Stockholm Syndrome", som ifølge GAFFAs anmelder var fyldt med "stærke og stærkt bevægende tusmørkesange". Siden udgivelsen har den danske duo turneret en del i Danmark samt besøgt resten af Norden samt USA, Tyskland, England, Belgien og Holland blandt andet som special guests med Tindersticks i 2008.

Ifølge bandet vil man på det kommende album kunne møde en mere "emotionel og udadvendt side" af gruppen end tidligere, med flere strygere, som denne gang akkompagneres af trommespil fra Jakob Høyer (The Raveonettes med flere). Duoen lover, at der denne gang bliver lidt højere til loftet, og for at opnå dette har Murder allieret sig med produceren Petter Samuelsson (Slaraffenland).
 
Inden da kan man dog opleve det nye materiale live blandet med sange fra de to foregående udgivelser, når Murder til april tager ud i landet for at spille koncerter på følgende datoer:

06/4 Aarhus, Voxhall
07/4 Aalborg, Huset
08/4 Odense, Dexter
11/4 Planet, København (Huset I Magstræde)

Opvarmning ved alle fire koncerter leveres af Hymns From Nineveh.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA